Drobenková torta - Tajomstvo mojej kuchyne

Drobenková torta

Maspoma

Do misky nasypeme múku s práškom do pečiva, pridáme práškový cukor a rozdrobené maslo. Zamiešame a spracujeme,  aby nám nevzniklo cesto ale drobenka. Časť tejto hmoty natlačíme do tortovej formy.

Na plnku zmiešame tvaroh, vanilkový cukor, 2 PL smotanovej nátierky a kyslú smotanu. Ďalej pridáme práškový cukor, vanilkový puding (prášok), 2 žĺtky, mlieko a dobre prešľaháme. Bielky vyšľaháme s kryštálovým cukrom na tuhý sneh a zľahka vmiešame do zmesi.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Plnku vylejeme na cesto, vrch posypeme zmesou lesného ovocia a zvyškom drobenky.

Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme asi 40 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavel Pospíšil | Recept z epizódy: 07. 02. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu