Ingrediencie
- 1 vajce
- 250 g masla
- ½ PL sódy bikarbony
- ¾ pohára hnedého trstinového cukru
- ¼ pohára bieleho cukru
- 1 ½ pohára hladkej múky
- 2 poháre čokoládových lupienkov
- 1vanilkový cukor, alebo extrakt
- lieskovo-orieškový krém(Nutella)
- morská soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Čokoládové cookies
Postup: Lieskovo-orieškový krém dáme do chladničky. Rúru predhrejeme na 150 stupňov Celzia. Zmiešame roztopené maslo, hnedý cukor, sódu bikarbonu, pridáme štipku soli, biely cukor, vajíčko, múku a pomiešame. Následne pridáme čokoládové lupienky , vanilkový cukor a všetko znovu premiešame. Lieskovo-orieškový krém vyberieme z chladničky. Zoberieme si asi guľôčku mixu, rozvaľkáme a malú lyžičku lieskovo-orieškového krému zapracujeme do vnútra. Potom naspäť vytvarujeme cesto s krémom do guľôčky, naskladáme na plech, aby sa guľôčky nelepili a pečieme asi 10 minút pri teplote 150 stupňov Celzia.
Šéfkuchár: Veronika Gabčová | Recept z epizódy: 04. 12. 2016
Ingrediencie
- 1 vajce
- 250 g masla
- ½ PL sódy bikarbony
- ¾ pohára hnedého trstinového cukru
- ¼ pohára bieleho cukru
- 1 ½ pohára hladkej múky
- 2 poháre čokoládových lupienkov
- 1vanilkový cukor, alebo extrakt
- lieskovo-orieškový krém(Nutella)
- morská soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame