Ingrediencie
- ½ šálky kryštálového cukru,
- ½ šálky trstinového cukru,
- ½ šálky rozpusteného masla,
- 1 KL vanilkovej esencie,
- 2 šálky hladkej múky,
- 2 vajcia,
- 1 šálka čokolády – nalámanej na kúsky,
- ¼ prášku do pečiva,
- ¼ KL sódy bikarbóny,
- štipka soli
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Čokoládové čipsy
V miske zmiešame ručným šľahačom vajcia s cukrom, maslom a vanilkovým extraktom. Pridáme múku , prášok do pečiva , sódu bikarbónu a kúsky čokolády. Z cesta vyformujeme šúľok hrubý 5-7 cm , zabalíme ho do potravinárskej fólie a odložíme do chladničky minimálne na 30 min. Cesto vyberieme a krájame medailónky, ktoré kladieme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 190 stupňov asi 15 min.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 03. 11. 2013
Ingrediencie
- ½ šálky kryštálového cukru,
- ½ šálky trstinového cukru,
- ½ šálky rozpusteného masla,
- 1 KL vanilkovej esencie,
- 2 šálky hladkej múky,
- 2 vajcia,
- 1 šálka čokolády – nalámanej na kúsky,
- ¼ prášku do pečiva,
- ¼ KL sódy bikarbóny,
- štipka soli
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame