Chlebíček biskupa Martina - Tajomstvo mojej kuchyne

Chlebíček biskupa Martina

Maspoma

Maslo s cukrom vymiešame dopenista. Postupne pridáme vajcia, rum, múku s práškom do pečiva, orechy,  ovocie a koreniny. Cesto vložíme do maslom vymastenej a múkou vysypanej formy. Pečieme pri 180 stupňoch Celzia asi 45 minút. Po upečení vrch potrieme džemom,  celý koláč zabalíme do alobalu a necháme chvíľku odpočívať. Na záver môžeme posypať mandľovými lupienkami. Podávame s moussom, ktorý si pripravíme zo šľahačky, ktorú mixérom vyšľaháme so škoricovým cukrom, pridáme mascarpone a môžeme dochutiť pár kvapkami rumu.

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Madej | Recept z epizódy: 09. 12. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu