Banánový chlieb so smotanovým krémom - Tajomstvo mojej kuchyne

Banánový chlieb so smotanovým krémom

Maspoma

Rúru predhrejeme na 170°C. Vajcia zmiešame spolu s cukrom, roztopeným maslom a na kašu roztlačenými banánmi. Všetko dobre premiešame. Ďalej pridáme obidve múky, do ktorých sme prisypali prášok do pečiva, škoricu a znova dôkladne premiešame. Hotové cesto vložíme do podlhovastej, papierom na pečenie vystlanej formy a pečieme asi 35-40 minút.

V miske zmiešame maslo, smotanovú nátierku, krémový syr a med. Všetko dobre prešľaháme. Hotový chlebík potrieme týmto krémom a vrch posypeme mandľami alebo orechmi.

Maspoma

Šéfkuchár: Marek Bobošík | Recept z epizódy: 16. 02. 2020

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu