Ingrediencie
- 3 šálky ovsených vločiek – z toho 1/2 pomletá nadrobno,
- 3 vajcia,
- 1 šálka hnedého trstinového cukru,
- 1 šálka repkového oleja,
- 1 šálka bieleho jogurtu,
- 1 vanilkový cukor Dr. Oetker,
- 1 kypriaci prášok Dr. Oetker,
- štipka soli,
- citrónová kôra z jedného citróna,
- hrsť hrozienok,
- hrsť v ruke podrvených vlašských orechov,
- čokoládová poleva Dr. Oetker
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bábovka z ovsených vločiek
Ovsené vločky zmiešame s ostatnými surovinami, cesto vylejeme do vymastenej a strúhankou vysypanej bábovkovej formy. Bábovku pečieme vo vyhriatej rúre pri 160 stupňoch asi 50 minút. Necháme vychladnúť vo forme, vyklápame až po vychladnutí a polejeme čokoládovou polevou.
Šéfkuchár: Emma Tekelyová | Recept z epizódy: 26. 02. 2012
Ingrediencie
- 3 šálky ovsených vločiek – z toho 1/2 pomletá nadrobno,
- 3 vajcia,
- 1 šálka hnedého trstinového cukru,
- 1 šálka repkového oleja,
- 1 šálka bieleho jogurtu,
- 1 vanilkový cukor Dr. Oetker,
- 1 kypriaci prášok Dr. Oetker,
- štipka soli,
- citrónová kôra z jedného citróna,
- hrsť hrozienok,
- hrsť v ruke podrvených vlašských orechov,
- čokoládová poleva Dr. Oetker
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame