Ingrediencie
- ½ zeleru
- 20 g čerstvého mangoldu
- 2 PL olivového oleja
- limetka
- 2 ČL javorového sirupu
- 2 ČL kremžskej horčice
- 1 PL kyslej smotany
- 2 kuracie rezne údené
- bylinky podľa chuti
- soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zelerový šalát
V mise zmiešame očistený, na tenké pásiky nakrájaný zeler a mangold, pridáme olivový olej, limetkovú šťavu, javorový sirup, horčicu a smotanu. Údené kuracie prsia tiež nakrájame na tenké pásiky, pridáme k zmesi a premiešame. Dochutíme soľou, čiernym korením a bylinkami. Necháme 5-6 minút postáť a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 03. 04. 2022
Ingrediencie
- ½ zeleru
- 20 g čerstvého mangoldu
- 2 PL olivového oleja
- limetka
- 2 ČL javorového sirupu
- 2 ČL kremžskej horčice
- 1 PL kyslej smotany
- 2 kuracie rezne údené
- bylinky podľa chuti
- soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame