Ingrediencie
- ½ zeleru
- 100 g eidamu
- ½ mrkvy
- 100 g šunky
- 2 PL strúhaného chrenu
- 150 g tatárskej omáčky
- 250 g kyslej smotany
- 50 ml smotany na šľahanie
- 1 ČL dijonskej horčice
- 1 PL olivového oleja
- 1 PL citrónovej šťavy
- soľ
- mleté čierne korenie
- petržlenová vňať
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zelerový šalát
Zeler a syr nastrúhame nahrubo, mrkvu najemno a šunku nakrájame na malé kocky. Zľahka primiešame nastrúhaný chren, pridáme ostatné ingrediencie a na záver znova dobre premiešame. Podávame na bagetkách.
Šéfkuchár: Tinka Karmažín | Recept z epizódy: 23. 11. 2019
Ingrediencie
- ½ zeleru
- 100 g eidamu
- ½ mrkvy
- 100 g šunky
- 2 PL strúhaného chrenu
- 150 g tatárskej omáčky
- 250 g kyslej smotany
- 50 ml smotany na šľahanie
- 1 ČL dijonskej horčice
- 1 PL olivového oleja
- 1 PL citrónovej šťavy
- soľ
- mleté čierne korenie
- petržlenová vňať
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame