Ingrediencie
- 200 g čerstvého tuniaka
- 2 PL olivového oleja
- 200 g uvarených šalátových zemiakov
- 200 g uvarených zelených strukov
- 2 vajcia
- 200 g farebných cherry paradajok
- 240 g rímskeho šalátu
- 60 g olív bez kôstky
- 1 červená cibuľa
- rôzne bylinky
- soľ
- čierne korenie
- na zálievku:
- 1 strúčik cesnaku
- 120 ml olivového oleja
- 1 KL horčice
- 1PL citrónovej šťavy
- 1 KL medu alebo cukru
- 2 ančovičky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Šalát Nicoise
Osoleného a okoreneného tuniaka krátko osmažíme na oleji a potom nakrájame na plátky. Uvarené zemiaky do chrumkava opečieme. Všetky suroviny na zálievku zmiešame. Na väčší tanier uložíme šalát , nakrájanú cibuľu , paradajky ,vajíčka, fazuľové struky a olivy . Dochutíme bylinkami a na vrch uložíme na plátky nakrájaného tuniaka. Pred podávaním pridáme zálievku . Podávame s pečenými zemiakmi .
Šéfkuchár: Ľuboš Mego | Recept z epizódy: 27. 06. 2021
Ingrediencie
- 200 g čerstvého tuniaka
- 2 PL olivového oleja
- 200 g uvarených šalátových zemiakov
- 200 g uvarených zelených strukov
- 2 vajcia
- 200 g farebných cherry paradajok
- 240 g rímskeho šalátu
- 60 g olív bez kôstky
- 1 červená cibuľa
- rôzne bylinky
- soľ
- čierne korenie
- na zálievku:
- 1 strúčik cesnaku
- 120 ml olivového oleja
- 1 KL horčice
- 1PL citrónovej šťavy
- 1 KL medu alebo cukru
- 2 ančovičky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame