Ingrediencie
- 3 pstruhy
- 1 cibuľa
- 3-4 mrkvy
- 2 petržleny
- cherry paradajky
- hrsť luskov
- rybací /zeleninový vývar
- ryža na exotický šalát
- maslo
- olej
- soľ
- ocot
- bobkový list
- nové korenie celé
- čierne korenie celé
- strúhaný parmezán
- bylinky (bazalka, petržlenová vňať)
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ryžový šalát so zeleninou a pstruhom
Pstruhy očistíme a vyfiletujeme. Na rybací vývar dáme variť zvyšky pstruhov so zvyškami zeleniny do osolenej vody, dochutíme bobkovým listom, novým a čiernym celým korením.
Ryžu varíme v osolenej vode asi 20 minút a scedíme.
Na oleji opečieme cibuľku, pridáme koreňovú zeleninu nakrájanú na slížiky, lusky osolíme, okoreníme a podlejeme rybacím alebo zeleninovým vývarom. Všetko dochutíme petržlenovou vňatkou , bazalkou a podusíme. K hotovej zelenine pridáme uvarenú ryžu a premiešame.
Na panvici rozohrejeme olej a pstruhy opečieme. Najskôr kožou dole potom obrátime a z oboch strán osolíme. Pridáme trocha masla. Zvyšok zeleniny opečieme vo výpeku a na záver dochutíme octom.
Na tanier servírujeme ryžový šalát spolu s prekrojenými cherry paradajkami posypanými parmezánom. Na vrch uložíme väčšie kusy filetu zo pstruha a dozdobíme opraženou zeleninou a bazalkou.
Šéfkuchár: Milan Reichman | Recept z epizódy: 15. 09. 2019
Ingrediencie
- 3 pstruhy
- 1 cibuľa
- 3-4 mrkvy
- 2 petržleny
- cherry paradajky
- hrsť luskov
- rybací /zeleninový vývar
- ryža na exotický šalát
- maslo
- olej
- soľ
- ocot
- bobkový list
- nové korenie celé
- čierne korenie celé
- strúhaný parmezán
- bylinky (bazalka, petržlenová vňať)
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame