Ingrediencie
- 1PL horčice
- 1 PL kečupu
- 1 PL worčestrovej omáčky Mäspoma
- 2 PL oleja
- 2 ČL práškového cukru
- 200 g majonézy
- 200 g mäkkej salámy
- 2 kyslé uhorky
- 1 stredne veľká cibuľa
- 100 g sterilizovaného hrášku
- Soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Parížsky šalát
Horčicu, kečup, worčestrovú omáčku, olej a cukor spolu prevaríme. Necháme vychladnúť a primiešame majonézu. Ostatné suroviny nadrobno nakrájame, pridáme hrášok a zalejeme vychladnutou majonézovou zmesou. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Šéfkuchár: Robo Papp | Recept z epizódy: 10. 05. 2021
Ingrediencie
- 1PL horčice
- 1 PL kečupu
- 1 PL worčestrovej omáčky Mäspoma
- 2 PL oleja
- 2 ČL práškového cukru
- 200 g majonézy
- 200 g mäkkej salámy
- 2 kyslé uhorky
- 1 stredne veľká cibuľa
- 100 g sterilizovaného hrášku
- Soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame