Ingrediencie
- 1 menší karfiol
- 1 mrkva
- 1 cibuľa
- 200 g zelenej špargle
- 1 PL nakladača Zelko od Mäspomy
- 4 PL kryštálového cukru
- 2 strúčiky cesnaku
- nové celé korenie
- 100 ml octu
- 1 čili paprička
- 1 l vody
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Nakladaný karfiol a špargľa
Zo Zelka, cukru, cesnaku, korenia, čili, octu a vody urobíme nálev. Karfiol oblanžírujeme, rozoberieme na ružičky a naložíme do pohára. Pridáme nakrájanú mrkvu, cibuľu, zalejeme nálevom a necháme postáť. Špargľu nakrájame na väčšie kúsky a naložíme do pohára tak isto ako karfiol.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 04. 07. 2021
Ingrediencie
- 1 menší karfiol
- 1 mrkva
- 1 cibuľa
- 200 g zelenej špargle
- 1 PL nakladača Zelko od Mäspomy
- 4 PL kryštálového cukru
- 2 strúčiky cesnaku
- nové celé korenie
- 100 ml octu
- 1 čili paprička
- 1 l vody
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame