Ingrediencie
- 3-4 väčšie jablká,
- ½ konzervy sterilizovanej kukurice,
- 100 g kyslej smotany,
- 100 g tvrdého syra,
- 220 ml tatárskej omáčky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Jablkový šalát
Jablká očistíme a nakrájame. Syr nahrubo postrúhame. Zmiešame jablká so syrom, kukuricou, smotanou a tatárskou omáčkou. Hotový šalát necháme postáť v chladničke.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 28. 01. 2012
Ingrediencie
- 3-4 väčšie jablká,
- ½ konzervy sterilizovanej kukurice,
- 100 g kyslej smotany,
- 100 g tvrdého syra,
- 220 ml tatárskej omáčky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame