Ingrediencie
- 2-3 menšie neošúpané cvikly
- olivový olej
- citrónová šťava
- 2-3 strúčiky cesnaku
- čerstvý špenát, poľníček, rukola
- 200-250 g bryndze
- soľ
- mleté čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cviklové carpaccio s bryndzou
Cvikly zabalíme do alobalu a upečieme. Upečené ich ošúpeme, nakrájame na tenučké plátky a naukladáme do zapekacej misy. Pokvapkáme olivovým olejem, citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme a na vrch pretlačíme cesnak. Odložíme do chladničky na 5-10 minút. Po vybratí na vrch poukladáme špenát, poľníček , rukolu, namrvíme bryndzu a môžeme podávať.
Šéfkuchár: Henrieta Mičkovicová | Recept z epizódy: 09. 10. 2022
Ingrediencie
- 2-3 menšie neošúpané cvikly
- olivový olej
- citrónová šťava
- 2-3 strúčiky cesnaku
- čerstvý špenát, poľníček, rukola
- 200-250 g bryndze
- soľ
- mleté čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame