Tunatataki - Tajomstvo mojej kuchyne

Tunatataki

Maspoma

Postup: Quinou varíme vo vode 8-10 minút, odložíme a necháme 5 minút odstáť. Paradajky nakrájame spolu s cesnakom nadrobno a orestujeme na oleji. Pridáme koriander, limetkovú šťavu, cukor, korenie na ryby a Provensálske bylinky.
Tuniaka osolíme, nakrájame na podlhovasté steaky, obalíme ho v paradajkovej zmesi a následne v sezame. Na panvicu dáme rozpáliť olej a obaleného tuniaka chvíľku opekáme z každej strany, tak aby vo vnútri ostal ružový. Podávame z uvarenou quinoou, nastrúhanou mrkvou a zvyškom paradajkovej omáčky.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavol Remenár | Recept z epizódy: 11. 06. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu