Sviatočný lososový šalát - Ceviche - Tajomstvo mojej kuchyne

Sviatočný lososový šalát – Ceviche

Maspoma

Filet z lososa nakrájame na širšie rezance s rozmermi asi 1 × 5 cm a osolíme. V miske vymiešame cukor, šťavu z limetiek, pomaranča a ryžový ocot. Pridáme očistený a na plátky nakrájaný cesnak. Lístočky koriandra a medovky nasekáme. Všetky spracované suroviny zamiešame a necháme približne 3- 4 hodiny odležať v chlade. (Mäso z lososa na povrchu obelie.) Medzitým  nakrájame zostávajúce suroviny na malé kocky (4×4 mm). Červenú cibuľu pozdĺžne nakrájame najemno , zostávajúce suroviny pridáme do ceviche až tesne pred podávaním, dochutíme mletým koriandrom a necháme ešte dobre vychladiť.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Vojtech Artz | Recept z epizódy: 01. 12. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu