Super zdravá večera alebo Halibut s farebnou zeleninou - Tajomstvo mojej kuchyne

Super zdravá večera alebo Halibut s farebnou zeleninou

Maspoma

Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú a uvarenú červenú repu, osolíme, okoreníme a podusíme. Paradajky krátko opečieme na oleji, dochutíme cukrom, soľou a pretlačeným strúčikom cesnaku. Špenát  krátko podusíme na oleji a dochutíme granulovaným cesnakom, soľou a korením. Žltú papriku nakrájame na pásiky a tiež podusíme na troške oleja a dochutíme. Predvarený zeler nastrúhame, podusíme  na  cibuľke a dochutíme soľou a korením. Takto dostaneme 5  farebných príloh k rybe.   Plátky ryby osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, okoreníme  čiernym korením, drvenou rascou a citrónovým korením a opečieme na masle, do ktorého môžeme pridať trošku oleja. Podávame so zeleninovými prílohami posypané petržlenovou vňaťou.

Maspoma

Šéfkuchár: Oľga Valentová | Recept z epizódy: 28. 02. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu