Ingrediencie
- 500 g filiet z Halibuta
- 100 g masla
- 1 citrón
- 1 červená repa
- 2 menšie cibule
- 250 g cherry paradajok
- 1 PL cukru
- 1-2 strúčiky cesnaku
- 250 g špenátu
- 2 žlté papriky
- 1 zeler
- 10 PL olivového oleja
- rasca mletá
- čierne korenie
- soľ
- granulovaný cesnak
- citrónové korenie
- petržlenová vňať
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Super zdravá večera alebo Halibut s farebnou zeleninou
Na oleji speníme nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú a uvarenú červenú repu, osolíme, okoreníme a podusíme. Paradajky krátko opečieme na oleji, dochutíme cukrom, soľou a pretlačeným strúčikom cesnaku. Špenát krátko podusíme na oleji a dochutíme granulovaným cesnakom, soľou a korením. Žltú papriku nakrájame na pásiky a tiež podusíme na troške oleja a dochutíme. Predvarený zeler nastrúhame, podusíme na cibuľke a dochutíme soľou a korením. Takto dostaneme 5 farebných príloh k rybe. Plátky ryby osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, okoreníme čiernym korením, drvenou rascou a citrónovým korením a opečieme na masle, do ktorého môžeme pridať trošku oleja. Podávame so zeleninovými prílohami posypané petržlenovou vňaťou.
Šéfkuchár: Oľga Valentová | Recept z epizódy: 28. 02. 2016
Ingrediencie
- 500 g filiet z Halibuta
- 100 g masla
- 1 citrón
- 1 červená repa
- 2 menšie cibule
- 250 g cherry paradajok
- 1 PL cukru
- 1-2 strúčiky cesnaku
- 250 g špenátu
- 2 žlté papriky
- 1 zeler
- 10 PL olivového oleja
- rasca mletá
- čierne korenie
- soľ
- granulovaný cesnak
- citrónové korenie
- petržlenová vňať
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame