Ingrediencie
- 500 g sépie
- 1 cibuľa
- 1 šalotka
- 1-2 mrkvy
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 klobáska
- 1 konzerva drvených paradajok
- 1 konzerva cíceru
- 150 ml bieleho vína
- 1 čilli
- 2-3 bobkové listy
- hrsť koriandru
- soľ
- čierne korenie
- olivový olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Sépia s cícerom a paradajkami
Na olivovom oleji orestujeme cibuľu, šalotku, na kolieska nakrájanú mrkvu a cesnak. Pridáme jemne predvarenú nakrájanú sépiu a na kolieska nakrájanú suchšiu klobásku. Dochutíme soľou, korením, bobkovým listom a podusíme. Neskôr pridáme drvené paradajky a dusíme približne 15 minút. Prilejeme biele víno a dusíme domäkka. Keď sú sépia aj mrkva mäkké, pridáme konzervu cíceru. Môžeme dochutiť čilli papričkou a na záver hrsťou koriandru.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Šéfkuchár: Eva Goncalvesová | Recept z epizódy: 04. 11. 2018
Ingrediencie
- 500 g sépie
- 1 cibuľa
- 1 šalotka
- 1-2 mrkvy
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 klobáska
- 1 konzerva drvených paradajok
- 1 konzerva cíceru
- 150 ml bieleho vína
- 1 čilli
- 2-3 bobkové listy
- hrsť koriandru
- soľ
- čierne korenie
- olivový olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame