Sépia s cícerom a paradajkami - Tajomstvo mojej kuchyne

Sépia s cícerom a paradajkami

Maspoma

Na olivovom oleji orestujeme  cibuľu, šalotku, na kolieska nakrájanú mrkvu a cesnak.  Pridáme jemne predvarenú nakrájanú sépiu  a na kolieska nakrájanú suchšiu klobásku. Dochutíme soľou,  korením, bobkovým listom a podusíme. Neskôr pridáme drvené paradajky a dusíme približne 15 minút.  Prilejeme  biele víno a dusíme domäkka. Keď sú sépia aj mrkva mäkké, pridáme  konzervu cíceru. Môžeme  dochutiť čilli papričkou a na záver hrsťou  koriandru.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Eva Goncalvesová | Recept z epizódy: 04. 11. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu