Rybací perkelt s cestovinou - Tajomstvo mojej kuchyne

Rybací perkelt s cestovinou

Maspoma

Postup: Nakrájanú cibuľu si osmažíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a zalejeme cca 300 ml teplej vody, aby nám paprika nezhorkla. Pridáme rybací bujón, Dobrotu, čierne korenie, soľ a na väčšie kúsky nakrájanú rybu. Môžeme pridať aj troška cukru , aby nám paprika nestratila farbu. Zalejeme znova teplou vodou a pridáme troška pikantnej pasty na dochutenie. Necháme cca 10 -15 minút podusiť a na záver zahustíme múkou rozmiešanou v troche šťavy. Cestoviny nalámeme na väčšie pásy a vložíme do vriacej vody, do ktorej sme pridali troška soli a oleja. Tvaroh zmiešame so šľahačkovou smotanou a rascou. Zmes by nemala byť príliš riedka. Na tanier uložíme uvarené cestoviny, na ktoré dáme rybací perkelt a vrch ozdobíme tvarohovou zmesou.

Maspoma

Šéfkuchár: Ján Hudok | Recept z epizódy: 09. 03. 2017

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu