Ingrediencie
- filet zo sumca alebo kapra
- 2 cibule
- olej
- 1 tvaroh
- 1 šľahačková smotana (250 ml)
- cestovinové pláty
- 2 kocky rybacieho bujónu
- čierne korenie
- 2-3 PL mletej červenej papriky
- rasca (mletá alebo celá)
- Dobrota
- 1 ČL kryštálového cukru
- 1-2 PL hladkej múky
- ½ ČL pikantnej pasty
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Rybací perkelt s cestovinou
Postup: Nakrájanú cibuľu si osmažíme na oleji, pridáme mletú červenú papriku a zalejeme cca 300 ml teplej vody, aby nám paprika nezhorkla. Pridáme rybací bujón, Dobrotu, čierne korenie, soľ a na väčšie kúsky nakrájanú rybu. Môžeme pridať aj troška cukru , aby nám paprika nestratila farbu. Zalejeme znova teplou vodou a pridáme troška pikantnej pasty na dochutenie. Necháme cca 10 -15 minút podusiť a na záver zahustíme múkou rozmiešanou v troche šťavy. Cestoviny nalámeme na väčšie pásy a vložíme do vriacej vody, do ktorej sme pridali troška soli a oleja. Tvaroh zmiešame so šľahačkovou smotanou a rascou. Zmes by nemala byť príliš riedka. Na tanier uložíme uvarené cestoviny, na ktoré dáme rybací perkelt a vrch ozdobíme tvarohovou zmesou.
Šéfkuchár: Ján Hudok | Recept z epizódy: 09. 03. 2017
Ingrediencie
- filet zo sumca alebo kapra
- 2 cibule
- olej
- 1 tvaroh
- 1 šľahačková smotana (250 ml)
- cestovinové pláty
- 2 kocky rybacieho bujónu
- čierne korenie
- 2-3 PL mletej červenej papriky
- rasca (mletá alebo celá)
- Dobrota
- 1 ČL kryštálového cukru
- 1-2 PL hladkej múky
- ½ ČL pikantnej pasty
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame