Ingrediencie
- 200 g lososa,
- 100 g hladkej múky,
- 5 cibúľ,
- zväzok jarnej cibuľky,
- 3 citróny,
- 1 kyslú smotanu,
- 300 g hríbov,
- 1 dl olivového olej,
- mletú červenú papriku,
- korenie na ryby,
- univerzálne dochucovadlo,
- rascu,
- soľ,
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ryba na hríboch podľa Janka Kronera a Adyho Hajdu
Rybu osolíme, okoreníme čiernym korením a korením na ryby, obalíme v zmesi múky a červenej papriky.
Opečieme na olivovom oleji z oboch strán do zlata. V druhej panvici orestujeme hríby na olivovom oleji, pridáme soľ, univerzálne dochucovadlo a rascu. Keď sú hríby takmer hotové, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a podusíme. Tesne pred dokončením pridáme nakrájanú jarnú cibuľku. Hríby primiešame k rybe. Podávame pokvapkané citrónom a ozdobené kyslou smotanou.
Šéfkuchár: Ady Hajdu | Recept z epizódy: 20. 09. 2010
Ingrediencie
- 200 g lososa,
- 100 g hladkej múky,
- 5 cibúľ,
- zväzok jarnej cibuľky,
- 3 citróny,
- 1 kyslú smotanu,
- 300 g hríbov,
- 1 dl olivového olej,
- mletú červenú papriku,
- korenie na ryby,
- univerzálne dochucovadlo,
- rascu,
- soľ,
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame