Ingrediencie
- 4 pstruhy,
- soľ,
- tymián,
- čerstvý kôpor,
- čerstvá bazalka,
- čerstvý petržlen,
- pór,
- 200 g veľkých šampiňónov,
- 1 syr s bielou plesňou,
- 200 g slaninky na plátky,
- olivový olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pstruhy s bylinkami
Dlhé pásy póru uvaríme v osolenej vode. Pstruhy nasolíme, potrieme vetvičkami tymiánu namočenými v olivovom oleji. Naplníme čerstvými bylinkami, obviažeme pórom a opečieme z oboch strán na panvici. Potom preložíme do zapekacej misy a necháme asi 10-15 minút dopiecť pri teplote 180 stupňov. Hlavičky šampiňónov očistíme, vložíme kúsky syru s bielou plesňou, lístok bazalky, obalíme v slaninke a pečieme v rúre asi 25 minút pri teplote 180 stupňov. Podávame pstruhy s pečenými šampiňónmi pokvapkané citrónom.
Šéfkuchár: Martin Haas | Recept z epizódy: 25. 03. 2012
Ingrediencie
- 4 pstruhy,
- soľ,
- tymián,
- čerstvý kôpor,
- čerstvá bazalka,
- čerstvý petržlen,
- pór,
- 200 g veľkých šampiňónov,
- 1 syr s bielou plesňou,
- 200 g slaninky na plátky,
- olivový olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame