Pstruhy s bylinkami - Tajomstvo mojej kuchyne

Pstruhy s bylinkami

Maspoma

Dlhé pásy póru uvaríme v osolenej vode. Pstruhy nasolíme, potrieme vetvičkami tymiánu namočenými v olivovom oleji. Naplníme čerstvými bylinkami, obviažeme pórom a opečieme z oboch strán na panvici. Potom preložíme do zapekacej misy a necháme asi 10-15 minút dopiecť pri teplote 180 stupňov. Hlavičky šampiňónov očistíme, vložíme kúsky syru s bielou plesňou, lístok bazalky, obalíme v slaninke a pečieme v rúre asi 25 minút pri teplote 180 stupňov. Podávame pstruhy s pečenými šampiňónmi pokvapkané citrónom.

Maspoma

Šéfkuchár: Martin Haas | Recept z epizódy: 25. 03. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu