Ingrediencie
- 3 pstruhy
- 3 bataty
- 2 vrecká korenia na ryby
- olej
- 1 citrón
- 1 maslo
- 3 strúčiky cesnaku
- soľ
- čierne korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pstruh “La Manche”
Ryby umyjeme, osušíme, odrežeme hlavy a potrieme ich korením na ryby. Do vnútra každej vložíme jeden plátok masla a potrieme jedným strúčikom pretlačeného cesnaku. Na záver na vrch rýb položíme ešte plátok masla. Zabalíme do alobalu a pečieme pri teplote 220 stupňov Celzia približne 15 minút. Vyberieme z rúry, rozbalíme a dopekáme pri teplote 200 stupňov Celzia asi 10 minút.
Bataty očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme a pečieme na rozpálenom oleji.
Ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame s pečenými batatmi.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Šéfkuchár: Zuzana Jusková | Recept z epizódy: 10. 06. 2018
Ingrediencie
- 3 pstruhy
- 3 bataty
- 2 vrecká korenia na ryby
- olej
- 1 citrón
- 1 maslo
- 3 strúčiky cesnaku
- soľ
- čierne korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame