Pstruh “La Manche” - Tajomstvo mojej kuchyne

Pstruh “La Manche”

Maspoma

Ryby umyjeme, osušíme, odrežeme hlavy a potrieme ich korením na ryby. Do vnútra každej vložíme jeden plátok masla  a potrieme  jedným strúčikom pretlačeného cesnaku. Na záver na vrch rýb položíme ešte plátok masla. Zabalíme do alobalu a pečieme pri teplote 220 stupňov Celzia približne 15 minút. Vyberieme z rúry, rozbalíme a dopekáme pri teplote 200 stupňov Celzia asi 10 minút.

Bataty očistíme, nakrájame na plátky, osolíme a okoreníme a pečieme na rozpálenom oleji.

Ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame s pečenými batatmi.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Zuzana Jusková | Recept z epizódy: 10. 06. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu