Ingrediencie
- 200 g filetu z tresky
- korenie na ryby, Mäspoma
- maslo
- olivový olej
- tymian
- 2 avokáda
- 1 limetka
- 10 g čerstvého koriandru
- 1-2 čili papričky
- soľ
- čierne korenie
- 100 g červenej čerstvej papriky
- 1 šalotka
- 1 PL hnedého trstinového cukru
- 10 g paradajkového pretlaku
- 10 ml sardelovej pasty
- 10 ml zeleninového vývaru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Pečená treska s paprikovou omáčkou a avokádom
Filet z tresky ochutíme korením na ryby, opečieme na oleji, na záver pridáme trošku masla a tymian. Avokádo popučíme, pridáme nakrájanú čili papričku, dochutíme limetkovou šťavou, koriandrom, soľou a čiernym korením. Papriku a šalotku nadrobno nakrájame. Hnedý cukor rozpustíme na oleji, pridáme papriku, šalotku, paradajkový pretlak a sardelovú pastu. Podlejeme zeleninovým vývarom a varíme do mäkka. Hotovú omáčku rozmixujeme. Rybu podávame s avokádom a sviežou paprikovou omáčkou.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 21. 03. 2021
Ingrediencie
- 200 g filetu z tresky
- korenie na ryby, Mäspoma
- maslo
- olivový olej
- tymian
- 2 avokáda
- 1 limetka
- 10 g čerstvého koriandru
- 1-2 čili papričky
- soľ
- čierne korenie
- 100 g červenej čerstvej papriky
- 1 šalotka
- 1 PL hnedého trstinového cukru
- 10 g paradajkového pretlaku
- 10 ml sardelovej pasty
- 10 ml zeleninového vývaru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame