Ingrediencie
- 1 morský ostriež
- 2 papriky
- 2 paradajky
- 200 g malých zelených papričiek
- 200 g cibule
- 200 g špargle
- 1 cuketa
- 200 g šampiónov
- 50 ml koňaku
- soľ
- čierne korenie
- 100 ml oleja
- + na zálievku
- 200 ml oleja
- 3 strúčky cesnaku
- petržlenová vňať
- citrón
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Morský ostriež podľa Pepa
Morského ostrieža očistíme, prepolíme, do kože urobíme zárezy, osolíme, okoreníme a potrieme olejom. Rybu opekáme na grile z každej strany približne 10 minút. Hotovú rybu potrieme zálievkou z oleja, cesnaku, citrónovej šťavy a nasekanej petržlenovej vňate.
Malé zelené papričky ufritujeme vo fritovacom hrnci, zvyšnú zeleninu a šampiňóny nakrájame, osolíme, potrieme olejom a ugrilujeme. Na koniec všetko jemne pokvapkáme koňakom.
Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 04. 11. 2018
Ingrediencie
- 1 morský ostriež
- 2 papriky
- 2 paradajky
- 200 g malých zelených papričiek
- 200 g cibule
- 200 g špargle
- 1 cuketa
- 200 g šampiónov
- 50 ml koňaku
- soľ
- čierne korenie
- 100 ml oleja
- + na zálievku
- 200 ml oleja
- 3 strúčky cesnaku
- petržlenová vňať
- citrón
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame