Morský ostriež podľa Pepa - Tajomstvo mojej kuchyne

Morský ostriež podľa Pepa

Maspoma

Morského ostrieža očistíme, prepolíme, do kože urobíme zárezy, osolíme, okoreníme a potrieme olejom. Rybu opekáme na grile z každej strany približne 10 minút. Hotovú rybu potrieme zálievkou z oleja, cesnaku, citrónovej šťavy a nasekanej petržlenovej vňate.

Malé zelené papričky ufritujeme vo fritovacom hrnci, zvyšnú zeleninu a šampiňóny nakrájame, osolíme, potrieme olejom a ugrilujeme. Na koniec všetko jemne pokvapkáme koňakom.

Pri varení a pečení odporúčame použiť skvelé kuchynské pomôcky Tescoma.
Pozrieť katalóg

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 04. 11. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu