Marinovaný tuniak na tataráku z avokáda a manga - Tajomstvo mojej kuchyne

Marinovaný tuniak na tataráku z avokáda a manga

Maspoma

Suroviny na marinádu zmiešame a aspoň 24 hodín steaky marinujeme. Následne ich opekáme na grile 1-2 minúty z oboch strán tak, aby mäso v strede zostalo ružové. Hotové obalíme v zmesi bieleho a čierneho sezamu. Zvyšok marinády zohrejeme, zahustíme zemiakovým škrobom  a zmixujeme na hladkú omáčku.

Avokádo aj mango nadrobno nakrájame. Mango ochutíme pomarančovou šťavou, avokádo balzamikovým octom, soľou a korením. Avokádo jemne zmixujeme.

Grilované plátky tuniaka podávame na tataráku z manga a avokád,  preliate omáčkou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 29. 09. 2019

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu