Losos s orechovo-smotanovou omáčkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Losos s orechovo-smotanovou omáčkou

Maspoma

Zemiaky uvaríme v šupke. Cibuľu očistíme, nakrájame a osmažíme na masle. Uvarené zemiaky nakrájame na mesiačiky, pridáme k cibuli, preložíme do zapekacej misy a spolu s vetvičkami rozmarínu krátko zapečieme v rúre. Orechy osmažíme na masle, zalejeme sladkou smotanou a zredukujeme. Nakoniec dochutíme koňakom. Lososa okoreníme, osolíme a opečieme na masle. Podávame lososa preliateho orechovou omáčkou s rozmarínovými zemiakmi.

Maspoma

Šéfkuchár: Radoslava Cibuľová | Recept z epizódy: 18. 03. 2012

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu