Ingrediencie
- 750 g šťuky,
- 250 g zemiakov,
- 150 g kyslej kapusty,
- 4 vajcia,
- 200 g hladkej múky,
- 200 g oleja,
- soľ,
- majoránku
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kapustová šťuka Márie Kráľovičovej a Ivany Kuxovej
Zemiaky najemno nastrúhame a osolíme. Zmiešame s múkou, kyslou kapustou, vajcami a dochutíme majoránkou. Nakrájanú šťuku obalíme v hladkej múke a v pripravenom cestíčku z kapusty. Vyprážame na oleji do zlata.
Šéfkuchár: Ivana Kuxova | Recept z epizódy: 27. 12. 2009
Ingrediencie
- 750 g šťuky,
- 250 g zemiakov,
- 150 g kyslej kapusty,
- 4 vajcia,
- 200 g hladkej múky,
- 200 g oleja,
- soľ,
- majoránku
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame