Jarný wok - Tajomstvo mojej kuchyne

Jarný wok

Maspoma

Do woku dáme olej a opečieme na ňom osolenú rybu pokvapkanú citrónovou šťavou. Pridáme koriander a citrónovú trávu. Rybu vyberieme a do woku dáme nakrájanú koreňovú zeleninu, hríby, klíčky a bambusové výhonky. Krátko orestujeme a dochutíme sladkokyslou omáčkou a korením štyroch farieb. Na ravioli zmiešame hladkú múku, žĺtok, teplú vodu, masť a vypracujeme hladké cesto, ktoré necháme postáť. Cibuľu nakrájame najemno a podusíme v oleji. Opraženú cibuľu scedíme, pridáme do nej creme fraiche a zmiešame. Cesto rozvaľkáme, vytvarujeme z neho ravioli, naplníme ich cibuľovou plnkou a varíme v osolenej vode 2-3 minúty. Medvedí cesnak nakrájame, zalejeme sladkou smotanou, osolíme a redukujeme. Hotovú omáčku zmixujeme.

Maspoma

Šéfkuchár: Pavel Pospíšil | Recept z epizódy: 19. 04. 2015

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu