Ingrediencie
- 4 filety zo zubáča,
- korenie na ryby,
- soľ,
- rasca,
- 2 PL masla,
- 200 g mrazenej zmesi hrášok-mrkva,
- zemiaky, maslo, mlieko, soľ
- na pesto:
- 2 PL olivového oleja, čerstvá bazalka, parmezán
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Filety zo zubáča s bazalkovým pestom
Rybu zľahka osolíme, okoreníme korením na ryby a krátko osmažíme na oleji z oboch strán. Potom ju preložíme na pekáč, obložíme maslom a jemne posypeme rascou . Na rybu dáme zmes mrkvy s hráškom a dáme zapiecť na 10-15 minút do rúry.
Olivový olej zmixujeme s bazalkou, pridáme trošku vody a strúhaný parmezán.
Zemiaky uvaríme v osolenej vode, vymiešame s maslom a mliekom na kašu.
Rybu podávame so zemiakovou kašou a bazalkovým pestom.
Šéfkuchár: Monika Wagnerová | Recept z epizódy: 25. 05. 2014
Ingrediencie
- 4 filety zo zubáča,
- korenie na ryby,
- soľ,
- rasca,
- 2 PL masla,
- 200 g mrazenej zmesi hrášok-mrkva,
- zemiaky, maslo, mlieko, soľ
- na pesto:
- 2 PL olivového oleja, čerstvá bazalka, parmezán
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame