Ingrediencie
- 600 g filiet z lososa ( cca 150 g/ os),
- 1 citrón,
- morská soľ
- čierne korenie mleté
- na špenát :
- 500 - 600 g čerstvého špenátu ,
- 1 menšia cibuľa,
- 50 g masla,
- 1 šľahačková smotana - bezlaktózová,
- morská soľ,
- čierne korenie mleté,
- 1 strúčik cesnaku,
- 1 PL Gustinu
- na bataty:
- 2 väčšie bataty,
- morská soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Filet z lososa so špenátom a batatmi
Lososa osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a dáme spolu s nakrájanými a osolenými batatami do parného hrnca. Necháme pariť cca 10-15 min.
Špenát : Nakrájame cibuľu na kocky, osmažíme na masle a pridáme špenát. Osolíme, okoreníme a pridáme strúčik cesnaku.Krátko povaríme a následne uvarený špenát zmixujeme. Dochutíme smotanou, zahustíme Gustinom a ešte krátko povaríme.
Šéfkuchár: Nikol Krčová | Recept z epizódy: 08. 06. 2014
Ingrediencie
- 600 g filiet z lososa ( cca 150 g/ os),
- 1 citrón,
- morská soľ
- čierne korenie mleté
- na špenát :
- 500 - 600 g čerstvého špenátu ,
- 1 menšia cibuľa,
- 50 g masla,
- 1 šľahačková smotana - bezlaktózová,
- morská soľ,
- čierne korenie mleté,
- 1 strúčik cesnaku,
- 1 PL Gustinu
- na bataty:
- 2 väčšie bataty,
- morská soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame