Ingrediencie
- 500 g filetu z lososa,
- 200 g šampiňónov,
- 2 citróny,
- 100 ml suchého bieleho vína,
- 200 ml sladkej smotany,
- 1 cibuľa,
- cesnak,
- rozmarín, petržlen, tymian, bazalka,
- 2 PL masla,
- olivový olej,
- 200 g pappardelle
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Filet z lososa so šampiňónovou omáčkou a pappardelle
Na oleji podusíme cibuľku a nakrájané šampiňóny, podlejeme vínom, povaríme, pridáme rozmarín a omáčku zahustíme sladkou smotanou a redukujeme. Rybu pokvapkáme citrónovou šťavou, ochutíme cesnakom, osolíme, posypeme bylinkami a opečieme rýchlo na masle, potom necháme ešte asi 4 minúty v rúre dôjsť pri 200 stupňoch. Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Podávame mäso, poliate omáčkou, s cestovinami.
Šéfkuchár: Zuzana Frenglová | Recept z epizódy: 19. 05. 2013
Ingrediencie
- 500 g filetu z lososa,
- 200 g šampiňónov,
- 2 citróny,
- 100 ml suchého bieleho vína,
- 200 ml sladkej smotany,
- 1 cibuľa,
- cesnak,
- rozmarín, petržlen, tymian, bazalka,
- 2 PL masla,
- olivový olej,
- 200 g pappardelle
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame