Ingrediencie
- 200-300 g filetu zo sumčeka afrického
- 1 žemľa
- 100 ml mlieka
- 1 vajce
- 1 malá cibuľa
- čerstvá petržlenová vňať
- strúhanka na obaľovanie
- korenie na ryby Mäspoma
- soľ
- čierne korenie
- olej na vyprážanie
- príloha:
- zemiaky
- maslo
- petržlenová vňať
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Fašírky zo sumčeka afrického
Filety nakrájame na malé kocky a rozmixujeme. Pečivo namočíme v mlieku, prebytočné mlieko vytlačíme a pridáme k rozmixovanému rybiemu mäsu. Ďalej pridáme vajce, nadrobno nakrájanú cibuľku a čerstvú petržlenovú vňať, osolíme, posypeme čiernym korením, korením na ryby a dobre premiešame. Zo zmesi tvarujeme v rukách fašírky, obalíme v strúhanke a vysmážame na panvici.
Ako prílohu podávame zemiaky uverené v šupke, ktoré dochutíme maslom a čerstvou petržlenovou vňaťou.
Šéfkuchár: Martin Nikodým | Recept z epizódy: 15. 02. 2021
Ingrediencie
- 200-300 g filetu zo sumčeka afrického
- 1 žemľa
- 100 ml mlieka
- 1 vajce
- 1 malá cibuľa
- čerstvá petržlenová vňať
- strúhanka na obaľovanie
- korenie na ryby Mäspoma
- soľ
- čierne korenie
- olej na vyprážanie
- príloha:
- zemiaky
- maslo
- petržlenová vňať
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame