Ingrediencie
- 3 údené makrely
- 1 PL oleja
- 1 malá cibuľa
- 1 jablko
- 1 PL majonézy
- 1-2 PL hustej, kyslej smotany
- ½ ČL dijonskej horčice
- citrónová šťava podľa chuti
- soľ
- čierne korenie
- červená cibuľa nakrájaná na krúžky
- petržlenová vňať
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Faerský šalát z makrely
Do misky oberieme mäso z makrel a roztlačíme ho vidličkou. Na oleji speníme na kocky nakrájanú cibuľku, pridáme ošúpané a na kocky nakrájané jablko, podusíme do mäkka a necháme vychladnúť. Vo väčšej miske zmiešame majonézu, smotanu, horčicu, citrónovú šťavu a zmes dochutíme soľou a čiernym korením. Pridáme jablká , makrelové mäso a všetko dobre premiešame. Dozdobíme krúžkami červenej cibule a nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame s opečeným chlebom alebo bagetou.
Šéfkuchár: Katarína Šimovičová | Recept z epizódy: 30. 09. 2018
Ingrediencie
- 3 údené makrely
- 1 PL oleja
- 1 malá cibuľa
- 1 jablko
- 1 PL majonézy
- 1-2 PL hustej, kyslej smotany
- ½ ČL dijonskej horčice
- citrónová šťava podľa chuti
- soľ
- čierne korenie
- červená cibuľa nakrájaná na krúžky
- petržlenová vňať
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame