Ingrediencie
- 500 g tresky,
- ½ menšej cibule,
- 1 väčšia mrkva,
- 2-3 sterilizované uhorky,
- 200 ml majonézy,
- 2-3 PL šľahačkovej smotany,
- 1 PL octu,
- soľ,
- cukor,
- celé čierne korenie,
- mleté čierne korenie,
- bobkový list
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Domáca treska
Vypitvanú tresku alebo filety uvaríme v osolenej vode s bobkovým listom a celým čiernym korením. Mäso rozpučíme vidličkou a môžeme pokvapkať citrónovou šťavou. Mrkvu nastrúhame, cibuľu a uhorky nakrájame nadrobno a všetko primiešame k rybe. Pridáme ocot, majonézu, smotanu a horčicu, dochutíme soľou, troškou cukru, čiernym korením a necháme odstáť v chladničke.
Šéfkuchár: Miki Michelčík a Rado Kuric | Recept z epizódy: 11. 03. 2012
Ingrediencie
- 500 g tresky,
- ½ menšej cibule,
- 1 väčšia mrkva,
- 2-3 sterilizované uhorky,
- 200 ml majonézy,
- 2-3 PL šľahačkovej smotany,
- 1 PL octu,
- soľ,
- cukor,
- celé čierne korenie,
- mleté čierne korenie,
- bobkový list
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame