Cícer s treskou - Tajomstvo mojej kuchyne

Cícer s treskou

Maspoma

Rybu osolíme okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme múkou  a z oboch strán opečieme na oleji. Pridáme čerstvé bylinky. Opečenú rybu preložíme do pekáča a na vrch dáme maslo. Do panvice, v ktorej sa piekla ryba, dáme nakrájanú šalotku, mrkvu, cukinu a cesnak. Krátko podusíme, potom pridáme karfiol a brokolicu, ktoré sme predtým sparili vo vode, podlejeme zeleninovým vývarom a dusíme. Nakoniec pridáme uvarený cícer. Zmes preložíme do pekáča k rybe, pridáme sušené paradajky a pečieme v túre na 180 stupňov asi 10 minút. Hotové posypeme bylinkami.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 31. 01. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu