Ingrediencie
- 4 filety z tresky
- 1 brokolica
- 1 malý karfiol
- 2 mrkvy
- 3 šalotky
- 1 cuketa
- 2 PL olivového oleja
- 225 g sušených paradajok
- 250 g vareného cíceru
- 3 strúčiky cesnaku
- 250 ml zeleninového vývaru
- 2 PL masla
- 1 PL hladkej múky
- soľ
- korenie
- 1 citrón
- čerstvé bylinky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cícer s treskou
Rybu osolíme okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme múkou a z oboch strán opečieme na oleji. Pridáme čerstvé bylinky. Opečenú rybu preložíme do pekáča a na vrch dáme maslo. Do panvice, v ktorej sa piekla ryba, dáme nakrájanú šalotku, mrkvu, cukinu a cesnak. Krátko podusíme, potom pridáme karfiol a brokolicu, ktoré sme predtým sparili vo vode, podlejeme zeleninovým vývarom a dusíme. Nakoniec pridáme uvarený cícer. Zmes preložíme do pekáča k rybe, pridáme sušené paradajky a pečieme v túre na 180 stupňov asi 10 minút. Hotové posypeme bylinkami.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 31. 01. 2016
Ingrediencie
- 4 filety z tresky
- 1 brokolica
- 1 malý karfiol
- 2 mrkvy
- 3 šalotky
- 1 cuketa
- 2 PL olivového oleja
- 225 g sušených paradajok
- 250 g vareného cíceru
- 3 strúčiky cesnaku
- 250 ml zeleninového vývaru
- 2 PL masla
- 1 PL hladkej múky
- soľ
- korenie
- 1 citrón
- čerstvé bylinky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame