Ingrediencie
- 600 g filetu z červeného ostrieža,
- 100 g baby patizónov,
- 100 g baby cukety,
- 100 g baby karotky,
- 100 g cukrového hrášku,
- 200 g limetky,
- 150 g masla,
- vetvičky tymianu,
- 2 cesnaky,
- 200 ml extra panenského olivového oleja,
- soľ,
- čierne mleté korenie,
- 40 g medu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Červený ostriež s baby zeleninou a limetovou omáčkou
Filet z červeného ostrieža aj s kožou nasolíme a okoreníme. Na vrch poukladáme vetvičky tymianu. Na panvici zohrejeme olivový olej s maslom, rybu pečieme najskôr kožou dole na miernom ohni asi 5min., otočíme a dopečieme asi 1min. aj z druhej strany. Baby zeleninu, pokvapkanú šťavou z limetky, jemne orestujeme na masle s cesnakom. Rybu vyložíme a vo výpeku necháme zovrieť šťavu z limetky, med a limetkovú kôru. Potom pridáme maslo, odstavíme a rybu vložíme späť do omáčky. Podávame s restovanou baby zeleninou.
Šéfkuchár: Giuseppe Ridacco | Recept z epizódy: 16. 09. 2012
Ingrediencie
- 600 g filetu z červeného ostrieža,
- 100 g baby patizónov,
- 100 g baby cukety,
- 100 g baby karotky,
- 100 g cukrového hrášku,
- 200 g limetky,
- 150 g masla,
- vetvičky tymianu,
- 2 cesnaky,
- 200 ml extra panenského olivového oleja,
- soľ,
- čierne mleté korenie,
- 40 g medu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame