Ingrediencie
- 300 g bulguru,
- 100 g hrozienok,
- hrsť píniových orieškov,
- hrsť zelených olív,
- 1 šalátová uhorka,
- zväzok mladej cibuľky,
- 4 reďkovky,
- 3 paradajky,
- 1 červená paprika,
- koriander,
- fenikel,
- 100 g tvarohu alebo fety
- na zálievku:
- 5 PL olivového oleja,
- 1-2 PL čili pasty,
- citrónová šťava,
- 1 ČL mletého zázvoru,
- 1 ČL mletej rasce,
- 2 strúčiky cesnaku,
- soľ,
- korenie,
- +
- 4 filety zo zubáča,
- 3 PL masla,
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Bulgur šalát Maroko a zubáč na masle
Bulgur varíme vo vode v pomere 1:2 asi 2 minúty a potom necháme 20 min. odstáť. Pridáme trochu oleja a soľ. Zeleninu nakrájame na menšie kúsky a dáme do misy. Všetky suroviny na zálievku dôkladne premiešame a nalejeme na zeleninu. Primiešame vychladnutý bulgur , hrozienka ,opražené píniové oriešky, nasekané olivy a nasekané vňate koriandru a feniklu. Nakoniec pridáme syr. Podávame s plátkami zubáča opraženými na masle.
Šéfkuchár: Andrea Zimányiová | Recept z epizódy: 26. 01. 2014
Ingrediencie
- 300 g bulguru,
- 100 g hrozienok,
- hrsť píniových orieškov,
- hrsť zelených olív,
- 1 šalátová uhorka,
- zväzok mladej cibuľky,
- 4 reďkovky,
- 3 paradajky,
- 1 červená paprika,
- koriander,
- fenikel,
- 100 g tvarohu alebo fety
- na zálievku:
- 5 PL olivového oleja,
- 1-2 PL čili pasty,
- citrónová šťava,
- 1 ČL mletého zázvoru,
- 1 ČL mletej rasce,
- 2 strúčiky cesnaku,
- soľ,
- korenie,
- +
- 4 filety zo zubáča,
- 3 PL masla,
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame