Ingrediencie
- Suroviny:
- 1 Hokkaido tekvica
- 2-3 bataty
- 1 cibuľa väčšia
- 2-3 strúčiky cesnaku
- banán
- kurkuma
- kari korenie
- čerstvý zázvor
- kokosové mlieko
- soľ
- čierne korenie
- olej
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Tekvicovo-batatová polievka s kokosovým mliekom
Postup:
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľku, cesnak, zázvor a kari korenie. Pridáme na menšie kocky nakrájanú tekvicu, batat a opečieme. Zalejeme vodou a varíme. Neskôr pridáme nakrájaný banán, kurkumu, osolíme a pokoreníme. Na záver prilejeme kokosové mlieko. Zmes povaríme a následne rozmixujeme. Po rozmixovaní ešte dochutíme koreninami.
Šéfkuchár: Katarína Ščevlíková | Recept z epizódy: 21. 11. 2016
Ingrediencie
- Suroviny:
- 1 Hokkaido tekvica
- 2-3 bataty
- 1 cibuľa väčšia
- 2-3 strúčiky cesnaku
- banán
- kurkuma
- kari korenie
- čerstvý zázvor
- kokosové mlieko
- soľ
- čierne korenie
- olej
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame