Ingrediencie
- 1-2 PL masti
- 1 cibuľa
- 600-700 g prerasteného bôčiku
- soľ
- 250 ml smotany sladkej (33%)
- sladká červená paprika
- 1 PL múky
- Dobrota
- 700 g kyslej kapusty
- 1 PL cukru
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Segediňák
Nakrájanú cibuľku speníme na masti. Bôčik nakrájame na kocky, osolíme a osmažíme na cibuli. Prilejeme teplú vodu, pridáme červenú papriku a dusíme aspoň 40-60 minút, aby kôrka na bôčiku zmäkla. V druhom hrnci dusíme 15- 20 minút premytú a nakrájanú kyslú kapustu. Hotovú kapustu pridáme k bôčiku a zamiešame. Do smotany prisypeme múku,červenú papriku a dobre premiešame, aby sme nemali hrudky. Prilejeme do kapusty s bôčikom a už dlho nevaríme len necháme prebublať. Na záver dochutíme Dobrotou a soľou. V prípade potreby môžeme pridať troška cukru.
Šéfkuchár: Michal Buza | Recept z epizódy: 21. 01. 2018
Ingrediencie
- 1-2 PL masti
- 1 cibuľa
- 600-700 g prerasteného bôčiku
- soľ
- 250 ml smotany sladkej (33%)
- sladká červená paprika
- 1 PL múky
- Dobrota
- 700 g kyslej kapusty
- 1 PL cukru
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame