Segediňák - Tajomstvo mojej kuchyne

Segediňák

Maspoma

Nakrájanú cibuľku  speníme na masti. Bôčik  nakrájame na kocky, osolíme a osmažíme na cibuli. Prilejeme teplú vodu, pridáme červenú papriku a dusíme aspoň 40-60 minút, aby kôrka na bôčiku zmäkla. V druhom hrnci dusíme 15- 20 minút premytú a nakrájanú kyslú kapustu. Hotovú kapustu pridáme k bôčiku a zamiešame. Do smotany prisypeme múku,červenú papriku a dobre premiešame, aby sme nemali hrudky. Prilejeme do kapusty s bôčikom a už dlho nevaríme len necháme prebublať. Na záver dochutíme Dobrotou a soľou. V prípade potreby môžeme pridať troška cukru.

Maspoma

Šéfkuchár: Michal Buza | Recept z epizódy: 21. 01. 2018

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu