Ingrediencie
- 4 ks kapra,
- 1 cibuľu,
- 2 strúčiky cesnaku,
- 4 stredne veľké mrkvy,
- 3 petržleny,
- malý kúsok zeleru,
- kúsok póru,
- tymian,
- bobkový list,
- mleté čierne korenie,
- ocot,
- práškový cukor,
- kukuričný škrob Solamyl,
- olej,
- soľ,
- sladkú červenú papriku,
- 1 kyslú smotanu,
- 4 rožky,
- mlieko
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Rybacia polievka so zeleninou
Rybu namočíme do mlieka. Očistenú a nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, koreňovú zeleninu nakrájame nadrobno a pridáme k cibuli, krátko orestujeme a zalejeme vodou. Pridáme tymian a bobkový list, červenú papriku, cesnak, osolíme, okoreníme a varíme, kým zelenina nezmäkne. Potom vyberieme bobkový list a polievku rozmixujeme. Do rozmixovanej zmesi vložíme kusy ryby a varíme 10 – 15 minút. Rybu potom vyberieme a odkostíme. Polievku dochutíme octom a cukrom, zahustíme Solamylom a vložíme do nej vykostené a nakrájané ryby. Podávame s rožkami nakrájanými na kocky a opečenými na oleji. Zdobíme kyslou smotanou.
Šéfkuchár: Viera Kubicová | Recept z epizódy: 27. 02. 2011
Ingrediencie
- 4 ks kapra,
- 1 cibuľu,
- 2 strúčiky cesnaku,
- 4 stredne veľké mrkvy,
- 3 petržleny,
- malý kúsok zeleru,
- kúsok póru,
- tymian,
- bobkový list,
- mleté čierne korenie,
- ocot,
- práškový cukor,
- kukuričný škrob Solamyl,
- olej,
- soľ,
- sladkú červenú papriku,
- 1 kyslú smotanu,
- 4 rožky,
- mlieko
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame