Ingrediencie
- 300 g mrkvy (postrúhanej najemno)
- 2 PL olivového oleja
- 2 strúčiky prelisovaného cesnaku
- ½ ČL mletého koriandru
- 1000 ml vody
- 1000 ml vody
- veľa petržlenovej vňate (posekanej najemno)
- 3-4 PL kukurice
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Oranžová polievka
Očistenú a postrúhanú mrkvu na oleji chvíľu popražíme. Ochutíme cesnakom, mletým koriandrom a zalejeme vodou. Necháme zovrieť a varíme na miernom ohni asi 15 minút. Na záver jemne osolíme. Podávame posypané najemno nasekanou petržlenovou vňaťou a môžeme pridať aj kukuricu.
Šéfkuchár: MUDr. Igor Bukovský | Recept z epizódy: 21. 10. 2017
Ingrediencie
- 300 g mrkvy (postrúhanej najemno)
- 2 PL olivového oleja
- 2 strúčiky prelisovaného cesnaku
- ½ ČL mletého koriandru
- 1000 ml vody
- 1000 ml vody
- veľa petržlenovej vňate (posekanej najemno)
- 3-4 PL kukurice
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame