Ingrediencie
- droby z 1 kačice,
- menšia hlávka bielej kapusty,
- 4 PL rajčinového pretlaku,
- 50 g kačacej masti,
- 1 PL mletá paprika,
- 1 cibuľa,
- soľ, korenie, rasca
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Kapustová polievka z kačacích drobov
V osolenej vode uvaríme kačacie droby, pridáme na štvrtiny nakrájanú cibuľu, okoreníme, pridáme rascu a varíme, pokiaľ droby nezmäknú. Uvarené droby vyberieme, do vody vložíme nakrájanú kapustu a mäso oberieme od kosti. Keď kapusta zmäkne, pridáme aj obraté mäso. Z kačacej masti a mletej červenej papriky urobíme zásmažku a pridáme ju k polievke s rajčinovým pretlakom. Povaríme a dochutíme.
Šéfkuchár: Anna Blašková | Recept z epizódy: 14. 06. 2015
Ingrediencie
- droby z 1 kačice,
- menšia hlávka bielej kapusty,
- 4 PL rajčinového pretlaku,
- 50 g kačacej masti,
- 1 PL mletá paprika,
- 1 cibuľa,
- soľ, korenie, rasca
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame