Ingrediencie
- zmes rýb (napr. kapor, zubáč, sumček)
- 4 mrkvy
- 4 petržleny
- 1 zeler
- 4 cibule
- 1 celá hlávka cesnaku
- 1 žltá a 1 červená paprika
- 3 – 4 paradajky
- mletá údená paprika
- 200 ml oleja
- feferónky podľa chuti
- bobkový list
- bylinky
- soľ
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Halászlé
Rybací vývar:
Ryby očistíme, do hrnca dáme hlavy a chvosty, z ktorých ďalej pripravujeme rybací vývar. Potom pridáme polovicu koreňovej zeleniny, bylinky a bobkový list. Zalejeme vodou a varíme. Uvarený vývar precedíme. V kotlíku rozohrejeme olej, orestujeme nakrájané cibule a cesnak, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, posypeme údenou červenou paprikou, osolíme, podlejeme vývarom a krátko dusíme. Neskôr pridáme papriku, paradajky, feferónky podľa chuti dolejeme vývar a dusíme do mäkka približne pol hodiny. Na záver pridáme na podkovy nakrájané ryby a necháme variť cca 5 minút.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 26. 06. 2016
Ingrediencie
- zmes rýb (napr. kapor, zubáč, sumček)
- 4 mrkvy
- 4 petržleny
- 1 zeler
- 4 cibule
- 1 celá hlávka cesnaku
- 1 žltá a 1 červená paprika
- 3 – 4 paradajky
- mletá údená paprika
- 200 ml oleja
- feferónky podľa chuti
- bobkový list
- bylinky
- soľ
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame