Halászlé - Tajomstvo mojej kuchyne

Halászlé

Maspoma

Rybací vývar:

Ryby očistíme, do hrnca dáme hlavy a chvosty, z ktorých ďalej pripravujeme rybací vývar. Potom pridáme polovicu koreňovej zeleniny, bylinky a bobkový list. Zalejeme vodou a varíme. Uvarený vývar precedíme. V kotlíku rozohrejeme olej, orestujeme nakrájané cibule a cesnak, pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, posypeme údenou červenou paprikou, osolíme, podlejeme vývarom a krátko dusíme. Neskôr pridáme papriku, paradajky, feferónky podľa chuti dolejeme vývar a dusíme do mäkka približne pol hodiny. Na záver pridáme na podkovy nakrájané ryby a necháme variť cca 5 minút.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 26. 06. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu