Ingrediencie
- 1 veľká cibuľa
- 300 g bryndze
- 100 g zemiakov
- 4 PL oleja
- červená mletá paprika
- rasca
- soľ
- kôpor
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Demikát
Nakrájanú cibuľku opečieme na oleji do sklovita, pridáme trocha červenej papriky a zemiaky aj s vodou. Postupne pridávame bryndzu, miešame a varíme asi 20-25 minút. Na záver rozmixujeme a dochutíme soľou, rascou a nasekaným kôprom. Podávame s chlebom opečeným na masle a ochuteným soľou i rozmarínom.
Šéfkuchár: Gabo Kocák | Recept z epizódy: 30. 01. 2022
Ingrediencie
- 1 veľká cibuľa
- 300 g bryndze
- 100 g zemiakov
- 4 PL oleja
- červená mletá paprika
- rasca
- soľ
- kôpor
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame