Ingrediencie
- 500 g cibule,
- 8 strúčikov cesnaku,
- 50 g masla,
- 1 PL múky,
- 1 l zeleninového vývaru,
- 500 ml bieleho vína,
- soľ,
- korenie,
- 3-4 PL oleja,
- bageta,
- 100 g strúhaného eidamu
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Cibuľová polievka
Cibuľu očistíme, nakrájame na krúžky, podusíme na rozpustenom masle, pridáme nakrájaný cesnak a potom poprášime múkou. Zalejeme zeleninovým vývarom a vínom. Polievku ochutíme soľou a korením, prikryjeme a povaríme cca 15 min.Bagetu nakrájame, opečieme na oleji, poukladáme do misiek, zalejeme polievkou, potom posypeme strúhaným syrom a zapečieme v rúre pri 200 stupňoch cca 10 min.
Šéfkuchár: Pavel Pospíšil | Recept z epizódy: 01. 03. 2015
Ingrediencie
- 500 g cibule,
- 8 strúčikov cesnaku,
- 50 g masla,
- 1 PL múky,
- 1 l zeleninového vývaru,
- 500 ml bieleho vína,
- soľ,
- korenie,
- 3-4 PL oleja,
- bageta,
- 100 g strúhaného eidamu
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame