Boršč - Tajomstvo mojej kuchyne

Boršč

Maspoma

Mäso uvaríme v tlakovom hrnci domäkka(varíme cca 1 hodinu)spolu s korením a soľou. Potom mäso vyberieme, necháme vychladnúť a nakrájame na kocky. Zeleninu nakrájame, časť z nej nastrúhame (mrkvu, petržlen aj asi ½ zo strednej cvikle) a použijeme na zahustenie polievky. Do hrnca dáme variť nakrájanú cviklu s vývarom z mäsa. Po cvikle pridáme ostatnú nakrájanú zeleninu a nakoniec nastrúhanú zeleninu a nakrájané paradajky. Pridáme ocot a krátko povaríme. Do hotovej polievky pridáme mäso, podľa chuti dosolíme a okoreníme. Podávame s kyslou smotanou posypané nakrájaným kôprom.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 23. 03. 2014

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu