Ingrediencie
- 1 kg hovädzieho rebra,
- 2 cibule,
- 2 mrkvy,
- 1 petržlen,
- 1 pór,
- 1 kg cvikle,
- ¼ hlávky kapusty,
- čerstvý kôpor,
- 1 kyslá smotana,
- 5 paradajok,
- 1 stonkový zeler,
- cesnak,
- 2 PL octu,
- bobkový list,
- čierne korenie,
- nové korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Boršč
Mäso uvaríme v tlakovom hrnci domäkka(varíme cca 1 hodinu)spolu s korením a soľou. Potom mäso vyberieme, necháme vychladnúť a nakrájame na kocky. Zeleninu nakrájame, časť z nej nastrúhame (mrkvu, petržlen aj asi ½ zo strednej cvikle) a použijeme na zahustenie polievky. Do hrnca dáme variť nakrájanú cviklu s vývarom z mäsa. Po cvikle pridáme ostatnú nakrájanú zeleninu a nakoniec nastrúhanú zeleninu a nakrájané paradajky. Pridáme ocot a krátko povaríme. Do hotovej polievky pridáme mäso, podľa chuti dosolíme a okoreníme. Podávame s kyslou smotanou posypané nakrájaným kôprom.
Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 23. 03. 2014
Ingrediencie
- 1 kg hovädzieho rebra,
- 2 cibule,
- 2 mrkvy,
- 1 petržlen,
- 1 pór,
- 1 kg cvikle,
- ¼ hlávky kapusty,
- čerstvý kôpor,
- 1 kyslá smotana,
- 5 paradajok,
- 1 stonkový zeler,
- cesnak,
- 2 PL octu,
- bobkový list,
- čierne korenie,
- nové korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame