Ingrediencie
- 225 g mandlí
- 75 g bielej dlhej bagety
- 1-2 strúčiky cesnaku
- 3 PL olivového oleja extra virgin
- 3PL višňového octu
- červené hrozno
- sušené hrozienka
- opražené mandľové lupienky
- soľ
- mleté čierne korenie
- 750 ml studenej vody
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Ajo blanco – španielska studená cesnaková polievka
Ošúpané mandle dôkladne zmixujeme spolu s cesnakom, bagetou , octom , olivovým olejom, vodou soľou a korením. Pri podávaní polievku pokvapkáme olejom a vložíme do nej vykôstkované bobuľky hrozna nakrájané na štvrtiny, hrozienka a opražené mandľové lupienky.
Šéfkuchár: Dado Nagy | Recept z epizódy: 28. 02. 2016
Ingrediencie
- 225 g mandlí
- 75 g bielej dlhej bagety
- 1-2 strúčiky cesnaku
- 3 PL olivového oleja extra virgin
- 3PL višňového octu
- červené hrozno
- sušené hrozienka
- opražené mandľové lupienky
- soľ
- mleté čierne korenie
- 750 ml studenej vody
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame