Ingrediencie
- 1 kg uvarených ružových zemiakov,
- 300 g múky,
- soľ
- na plnky:
- 200 g husacej alebo kačacej pečene,
- 1 cibuľa,
- husacia masť,
- 100 g mletého maku,
- 100 g mletých orechov,
- 100 g cukru,
- soľ,
- korenie
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zemiakové lokše s 3 plnkami
Uvarené a vychladnuté zemiaky pomelieme na mlynčeku alebo pretlačíme. Pridáme múku, soľ a vypracujeme cesto. Z cesta vyvaľkáme lokše, ktoré pečieme z oboch strán na suchej panvici.
V husacej masti opečieme nadrobno nakrájanú cibuľku, pridáme husaciu pečeň a podusíme. Osolíme, okoreníme. Pečeň pretlačíme a plníme ňou pomastené lokše. Sladké lokše tiež pomastíme a plníme makovou a orechovou plnkou.
Šéfkuchár: Jana Hubinská | Recept z epizódy: 08. 03. 2015
Ingrediencie
- 1 kg uvarených ružových zemiakov,
- 300 g múky,
- soľ
- na plnky:
- 200 g husacej alebo kačacej pečene,
- 1 cibuľa,
- husacia masť,
- 100 g mletého maku,
- 100 g mletých orechov,
- 100 g cukru,
- soľ,
- korenie
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame