Ingrediencie
- 1 kg zemiakov,
- 3 ks vajíčka,
- ½ cibule,
- cesnak podľa chuti,
- 4 PL bravčovej masti,
- majoránka,
- soľ,
- čierne korenie,
- rasca celá,
- 4-5 PL hladkej múky
Kategórie receptov
- Najnovšie recepty
- Bravčové
- Bylinkáreň Mirky Latečkovej
- Cestoviny
- Divina
- Fitshaker
- Hovädzie
- Huby
- Hydina
- Jahňacie
- Korenia
- Králik
- Kvások
- Morské plody
- Ostatné
- Polievky
- Ryby
- Šaláty
- Sladké koláče
- Sladké zákusky
- Slané pečenie
- Smoothies
- Strukoviny
- Teľacie
- Tinkina prírodná lekáreň
- Torty
- Vegánske
- Vegetariánske jedlá
- Vianočné recepty
Partner relácie
Zemiaková baba
Surové zemiaky najemno nastrúhame, pridáme pretlačený cesnak, cibuľu vajcia a múku podľa potreby, aby vzniklo hustejšie cesto. Dochutíme soľou, korením, majoránom a rascou. Plech vymastíme bravčovou masťou. Nalejeme naň cesto a vo vyhriatej rúre pečieme pri 180 stupňoch asi 40 min. Potom babu nakrájame, jednotlivé časti otočíme, potrieme masťou a dopečieme do chrumkava ešte asi 15 min.
Šéfkuchár: Peter Marcin | Recept z epizódy: 08. 03. 2015
Ingrediencie
- 1 kg zemiakov,
- 3 ks vajíčka,
- ½ cibule,
- cesnak podľa chuti,
- 4 PL bravčovej masti,
- majoránka,
- soľ,
- čierne korenie,
- rasca celá,
- 4-5 PL hladkej múky
Sledujte nás aj na
Facebooku a Instagrame