Žabacie stehienka so smotanovou omáčkou - Tajomstvo mojej kuchyne

Žabacie stehienka so smotanovou omáčkou

Maspoma

Žabacie stehienka osolíme a posypeme čili. Na panvici rozpálime olej, na ktorom opražíme nakrájanú cibuľu a cesnak, pridáme žabacie stehienka a opekáme. Ďalej si pokrájame bylinky podľa chuti ( napr. oregano , pažítku, petržlen tymian, kôpor, rozmarín atď…) a posypeme nimi  žabacie stehienka, zalejeme smotanou (Creme Frache), pridáme biele víno a krátko povaríme. Stehienka vyberieme, omáčku necháme ešte chvíľu zredukovať a môžeme  ju dochutiť soľou, cesnakom alebo bylinkami. Bagetu nakrájame na kolieska a opečieme na grile.

Žabacie stehienka polejeme smotanovou omáčkou a podávame s opečenou bagetou.

Maspoma

Šéfkuchár: Kamila a Pavel | Recept z epizódy: 04. 09. 2016

Ďakujeme všetkým našim partnerom relácie

Pridajte komentár k receptu